sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ihmiskoe-eläin

Sen lisäksi, että aion saada ensimmäisen kirjani valmiiksi on myös syytä ruveta ihmiskoe-eläimeksi. En aio pelkästään kirjoittaa asioista vaan aion myös tällä samalla reissulla myös todistaa ne ainakin omalta kohtaltani oikeiksi. Se, että onnistunko siinä vai en on tietysti vielä tässä vaiheessa hämärän peitossa ja siksi voin vain omalta kohdaltani todeta alkupisteeni ja jatkaa siitä matkaani.

Mitä tämä ihmiskoe-eläimeksi sitten käytännössä tarkoittaa? Kyseessä ei ole juurikaan siitä kuinka raha-asioita hoidetaan vaan siitä kuinka vähällä ajalla on mahdollisuus saada erinomaisia tuloksia aikaan. Tämä koskee ennen kaikkea omaa fyysistä ja henkistä kapasiteettiani ja siitä kuinka asioita voi oppia hyvin nopeasti kunhan tekee ne eri tavalla kuin meille suurimmalle osalle opetetaan. Näiden asioiden hyväksyminen on sen verran vaikeata, että ilman näyttämättä konkreettisia tuloksia ei suurin osa ihmisistä tule uskomaan pelkkiä kirjoituksia. En mene tässä kirjoituksessa vielä tarkasti yksityiskohtiin, koska minulla on vielä viimeinen suhteellisen lyhyt siirtymä vielä edessä. Tulen jatkamaan blogiani  kertomalla yksityiskohtaisemmin mitä olen tehnyt ja se tulee muistuttamaan enemmän päiväkirjaa kuin aiemmin. Tulevaisuus näyttäköön kuinka ahkerasti tulen tätä ja Lontoon murteella tehtyä blogiani päivittämään tämän reissun aikana. Mikäli asiat menevät putkeen niin päivitystahti kiihtyy molemmissa.

Koska Suomessa minulla on vielä tällä hetkellä liian paljon häiriötekijöitä oli syytä ottaa niistä välimatkaa, jotta suurempi muutos on mahdollinen. Ymmärrän hyvin, että se ei tietystikään ole sama asia laittaa asioita kuntoon ilman niitä ulkoisia häiriötekijöitä ja palata niiden keskuuteen sitten myöhemmin. Rehellisesti sanottuna olen varma siitä, että olisin epäonnistunut pahasti mikäli olisi jäänyt Suomeen. Yksi syy siihen on se, että uusien tapojen muodostamiseen kuluu tutkimusten mukaan ihan helvetin kauan aikaa ja mitä vaikeammista asioista on kyse sitä kauemmin niihin menee. Ulkoisia häiriötekijöitä olisi ollut tapojen luomiseen yksinkertaisesti liikaa. Nämä eivät ole niin helppoja asioita kuin voisi luulla.

Epäonnistumiseen on suuri mahdollisuus ja olen sen ottanut huomioon. Joudun varmasti taistelemaan ennen kaikkea oman pääkoppani kanssa eikä minulle muiden mielipiteet juurkaan mitään merkitse. Pahimmassa tapauksessa palaan takaisin kotimaahan entistä läskimpänä ja laiskempana sekä muutamaa tuhatta Euroa köyhempänä. Tämän lisäksi olen tietysti hukannut muutaman kuukauden elämästäni turhaan kokeiluun. Parhaimmassa tapauksessa voin niin fyysisesti kuin henkisestikin paljon lähtöäni paremmin ja saan näiden parannusten seurauksena tulevaisuudessa huomattavan paljon enemmän aikaan. Jokainen voi sitten itse muodostaa mielipiteensä siitä, että ovatko kertoimet puolellani vai vastaan. Koska emme voi tulevaisuutta tietää on sitä turha sen enempää spekuloida ja keskittykäämme siis seuraamaan miten käy.

Eipä tässä muuta,

Hyvää alkavaa viikkoa!

-TT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti