keskiviikko 7. toukokuuta 2014

10. Askel

Ennen kuin menemme kymmenenteen askeleeseen on taas syytä muistuttaa, että edelliset askeleet löytyvät seuraavista linkeistä:
1.Askel
5.Askel
6. Askel
7. Askel
8. Askel
9. Askel

Monet ihmiset ajattelevat investoinnin tekemisen tarkoittavan jotain hirveän suurta kauppaa, mutta yksinkertaimmillaan investointi tarkoittaa ajan, energian tai jonkin asian kuluttamista tulevien hyötyjen toivossa. Toivossa siksi, että kaikki investoinnit eivät ole aina voitollisia. On kuitenkin erittäin tärkeää panostaa tulevaisuuden hyötyijen tässä ja nyt, jotta hyötyjä voi sitten tulevaisuudessa kerätä enemmän kuin mitä on juuri tällä hetkellä panostanut.

Tehkää siis investointi heti kuin ehditte. Sen ei tarvitse olla mikään iso asia vaan mikäli teillä on esimerkiksi jokin vaatekappale joka kaipaa korjaamista niin ostakaa neulaa ja lankaa tai viekää vaatekappaleenne suutarille. Voitte myös esimerkiksi käydä ostamassa jonkin raha-asioita käsittelevän kirjan, vaikka kirpputorilta mikäli sellaisen jostain löydätte. Päättäkää itse mihin ja kuinka paljon haluatte investoida. Pääasia on tehdä investointipäätös ja toteuttaa se. Tämäkin asia on hyvin yksinkertainen. Se vaatii kuitenkin tekoja ja ne ovat paras vaihtoehto saada tuloksia aikaan. Virheetkin ovat parempia kuin pelkkä asioiden suunnittelu ja miettiminen.

Vielä on muutama askel ottamatta tässä ohjelmassa ja kesäkuun alkupuolella minun osani alkaa olla valmis.

Onnistumisen iloa!


Päivitetäänpäs nyt sen verran tämän blogini tilannetta, että tulen julkaisemaan todennäköisesti kahdesti viikossa uusimmat kirjoitukset sekä tähän että Englanninkieliseen blogiini. Englannin kielinen blogini ei ole kopio tästä suomalaisesta vaan oma erilainen kokonaisuutensa, joten kannattaa käydä sitäkin lukemassa. Olen tällä hetkellä siinä tilanteessa ettei minulla ole itselläni nettiä tässä kämpässä eikä täällä maaseudulla ole yhtään paikkaa jossa olisi julkinen hotspotti käytössä, joten käyn kaverillani päivittämässä blogini. 

Tästä johtuen päivitysvälit voivat vaihdella ihan miten sattuu. Toinen seuraus tästä on se, että en myöskään seuraa päivän uutisia ollenkaan, joten se tulee myös näkymään jatkossa. Kolmas seuraus on myös se, että tuottavuuteni mitä ilmeisimmin nousee selvästi, koska pystyn keskittymään oleelliseen. Tämä ilmiö on ainakin selkeästi nähtävissä parin ensimmäisen päivän aikana. Kirjoitin tuossa aiemmin, että blogini tulee muuttumaan enemmän päiväkirjamaiseksi, mutta se jääköön nähtäväksi. Joitakin kirjoituksia omista henkilökohtaisista kokeiluista tulee varmasti lisää. Näistä yksi on tietyn päivärytmin muodostaminen joka tarkoittaa käytännössä neljän tunnin työpäivää, mutta siitä lisää kirjoituksessani joka tulee sitä käsittelemään. Siitä lisää myöhemmin.

Hyvää viikonjatkoa!



-TT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti