tiistai 16. joulukuuta 2014

Vähemmän on Enemmän kirja

Vähemmän on Enemmän
  • ISBN-10: 1505424208
  • ISBN-13: 978-1505424201
 Tuntuuko sinusta siltä, että sinulla on liian paljon töitä ja liian vähän vapaa-aikaa?

Tuntuuko sinusta myös siltä, että vaikka hoidat työsi tehokkaammin niin sinulta ei koskaan lopu kiireet?

Tuntuuko sinusta myös siltä, että tienatessasi koko ajan lisää rahaa, sinulle ei jää sitä yhtään käteen kuun lopussa?

Pidä varasi ettei sinulle käy tulevaisuudessa näin

Vähemmän on Enemmän kirja tarjoaa sinulle ratkaisumalleja ja työkaluja mm. edellämainittujen ongelmien ratkaisemiseen. Sen lukeminen ei voi ratkaista kaikkia ongelmiasi, mutta voi helpottaa niissä.

Tekemisen määrä ja tulokset eivät kulje käsi kädessä. Enemmän ja nopeammin ei toimi, koska maailma on epätasapainossa. Meidän jokaisen aika on rajallinen, joten sinun täytyy tehdä asiat VIISAAMMIN. Tämä tapahtuu hyväksikäyttämällä vähemmän on enemmän -periaatetta joka auttaa sinua hyödyntämään resurssejasi parhaiten. Tämän periaatteen käyttö antaa sinulle pysyvän kilpailuedun niihin ihmisiin verrattuna, jotka eivät sitä hyödynnä.

Kirjan tarkoitus ei ole aivopestä sinua minimalismiin. Sinä toki löydät siitä vinkkejä siihenkin mikäli itse niin haluat. Kirjan tarkoitus on pikemminkin auttaa sinua keskittymään ja löytämään ne sinulle kriittisimmät asiat, jotka voivat tuottaa sinulle suurimmat ilot ja hyödyt. Sen lisäksi voit myös oppia tunnistamaan ja eliminoimaan sinulle suurimmat haitat.

Miksi hankkia kirja ja maksaa siitä, kun voi lukea ilmaista blogia?

Kirja on tarkkaan harkittu kokonaisuus, johon on kerätty paras materiaali mitä olen kerännyt ja ne johtopäätökset mitä olen materiaalista tehnyt muutaman viime vuoden aikana. Se on myös kirjoitettu blogia paremmin ja sitä on hiottu ja viimeistelty parhaan mahdollisen lukukokemuksen saamiseksi.

Miksi ostaa kirja, kun sen voi lainata myöhemmin kirjastosta?

Kirjan lainaamiseen voi mennä monta viikkoa tai kuukautta. Sen vinkeillä pystyt mm. lisäämään työtehoasi huomattavasti muutamassa päivässä. Se on siis hyvin tuottava investointi, jonka takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin mitä mahdollinen odotusaika.


Ensimmäisiin sivuihin voit tutustua täältä

Kai Nymanin kirja-arvostelu löytyy täältä


Kirjan voi ostaa tällä hetkellä täältä (Amazon Saksa) tai täältä

Kirjan voi hankkia myös kauttani. Minun kauttani hinta on 15€:a sisältäen postimaksut ja ALV:n. Tarjous on voimassa kunnes painattamani kirjat loppuvat.

Tämä tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lessismorefinland@gmail.com.

Sähköpostissa on hyvä mainita seuraavat asiat: Nimi ja osoite postinumeroineen.

Lähetän sinulle siinä tapauksessa tilausvahvistuksen.

Lasku tulee sähköpostilla tilausvahvistuksen yhteydessä. Älä kuitenkaan maksa kirjaa ennen kuin olet saanut sen postin mukana.

-TT

PS. Kaikki lukijat voivat jättää kirjasta palautetta tämän postin kommenttiosioon tai sähköpostitse osoitteeseen lessismorefinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti