keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

14 Askel Mieti mistä voisit saada lisätuloja

 
Muistakaa ottaa edelliset askeleet ennen tätä askelta, koska asiat ovat tietyssä järjestyksessä syystä. Ne löytyvät alapuolella olevista linkeistä:

1.Askel
5.Askel
6. Askel
7. Askel
8. Askel
9. Askel
10 Askel
11 Askel
12. Askel
13 Askel


Ja sitten itse asiaan. Lisätulojen saaminen ei ole niin hirveän tärkeä asia, koska ne eivät auta parantamaan taloudellista tilannetta mikäli asiat ovat huonossa kunnossa. Tämän takia on tärkeää saada muut asiat kuntoon ennen lisätulojen etsintää. Toinen, mutta selkeästi vähäpätöisempi syy on se ettei Suomessa verottaja suosi niiden hankkimista. Mistä sitten lisätuloja olisi saatavissa? Niiden hankkiminen on järkevää ainoastaan tekemällä niitä asioita joista pitää. Muuten en näe siinä mitään järkeä. Jos tykkää soittaa esimerkiksi kitaraa voi sitä opettaa maksua vastaan vasta-aloittelijoille tai sitten mahdollisesti bändin keikkojen kautta. Mikäli omaa muun hyödyllisen taidon voi sitä yrittää myydä muille vaikka netin kautta. Jokaisen kannattaa miettiä mistä itse tykkää ja voisiko siitä tienata rahaa. Lisätuloja tärkeämpää on kuitenkin omata terveet rahankäyttötavat joista olen kyllä jo käynyt riittävästi läpi. Minä en voi muuttaa kenenkään mieltä yksistään, vaikka ehkä haluaisinkin.

Tämän neljännentoista askeleen jälkeen tulee vielä kaksi askelta, joten valmistautukaa pikkuhiljaa tämän ohjelman loppumiseen. Parin viikon päästä ollaankin jo juhannusviikolla ja ihmiset taitavat sen jälkeen pikkuhiljaa lähteä lomille. Siihen on hyvä lopettaa tämän asian tiimoilta. En tosin ollut suunnitellut sitä etukäteen, mutta se on jossain määrin onnekas sattuma. 

Hyvaa viikonjatkoa!

-TT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti