perjantai 21. maaliskuuta 2014

Menolippu

Ostin eilen menolipun paikkaan X. Itse määränpäästä en kirjoita vielä tässä vaiheessa mitään, mutta tarkoitus on olla poissa Suomesta pidempään. Lähden pois huhtikuun viimeisellä viikolla ja olen poissa ainakin kolme kuukautta mikäli ei tapahdu mitään tosi yllättävää.

Tällä asialla on tietysti muutoksia myös blogiini. Tarkoitus on jatkaa askel askeleelta kohti parempaa taloudellista tilannetta kirjoitussarjaa edelleen samaan tahtiin. Muuten tulen mitä todennäköisimmin kirjoittamaan enää ainoastaan kerran viikossa. Reissuun lähtemisen jälkeen tulee tähän blogiin mitä ilmeisemmin aika paljonkin muutoksia. Kirjoitussarja tosin jatkuu vielä kesäkuulle saakka, mutta muuten tulette todennäköisesti näkemään aika lailla muutoksia. Alan pikkuhiljaa olla siinä tilanteessa ettei paljon lisää sanottavaa enää ole. En ole onnistunut saamaan aikaiseksi riittävästi keskustelua. Tämän vuoksi tulen siirtymään todennäköisesti huhtikuun puolessavälissä pitämään toista blogia Lontoon murteella. Siitä minulla on jo selvät visiot, mutta konkreettisuus puuttuu. En siis tule jättämään bloggaamista kokonaan vaan yritän päästä palvelemaan suurempaa väkijoukkoa. Aluksi tämä Lontoon murteella tehty blogi tulee varmaan keräämään vähemmän lukijoita kuin mitä tämä suomalainen versio. Toivon, että aikanaan se sitten tulisi suositummaksi. Ainakin potentiaalinen lukijoiden määrä tulee olemaan suurempi.

Miksi sitten ulkomaille? Olen jo muutamaan otteeseen ollut poissa Suomesta hieman pidempään ja reissujalka tärisee siihen malliin ettei sitä enää pysty hillitsemään. Toinen syy siihen on se, että tällä hetkellä kaikki läheiseni ovat riittävän hyvässä kunnossa, jotta voin hyvällä omallatunnolla taas siirtyä maailmalle. Jos kaikki menee hyvin niin olen siellä pidempään, mutta olen myös varautunut siihen henkisesti, että palaan takaisin tarvittaessa pian. Tästä kaikesta lisää hieman myöhemmin, mutta kerron näistä muutoksista jo senkin takia ettei sitten asia tule kaikille yhtäkkiä suurena yllätyksenä.

Näillä mennään nyt sitten ainakin lähikuukaudet.

Hyvää viikonloppua!

-TT

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. En malta olla kuulematta lisää :) Omat reissut ovat rajoiuttuneet suht. kyhyisiin visiitteihin, mutta sisällä haluaisin kierrellä pidempäänkin.. Madventuresit on kahlattu moneen kertaan, ja sieltä se kipinä ja halu aina tulee.. Mutta mutta. Aina on muka joku mutta :)

    VastaaPoista
  2. Mutta on varmaan se pahin sana mitä kukaan voi sanoa varsinkin itselleen :D Minulla se mutta tulee yleensä muissa asioissa. Aina tulisi kuitenkin muistaa, että meillä on vain yksi elämä ja sitä ei kukaan voi elää puolestamme tässä ja nyt. Palaan asiaan kyllä, mutta se tapahtuu varmaan hieman myöhemmin.

    VastaaPoista