tiistai 2. joulukuuta 2014

Kilpailu: voita vähemmän on enemmän kirja itsellesi

Moi kaikille.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: Kerro miksi juuri sinä tarvitset vähemmän on enemmän kirjan itsellesi? Vastaa tämän kirjoituksen kommentteihin ja voita itsellesi vähemmän on enemmän kirja kotiin postitettuna. Vastausaikaa on 16.12 klo 23.59 asti. Ilmoitan voittajan seuraavana päivänä. Vastauksen voi antaa nimimerkillä mikäli niin haluaa. Kirjan lähetän voittajalle mahdollisimman nopeasti.

eipä muuta,

-TT


3 kommenttia:

 1. Koska pyrin kohti minimalismia ja haluaisin lisää vinkkejä siitä miten vähemmän on enemmän. Haluaisin myös hieman piristystä päivääni ja lukeminen on itselleni suuren suuri intohimo jota rakastan tehdä yli kaiken. Kirja ei siis jäisi hyllyyn pölyttymään vaan siitä olisi varmasti iloa pitkäksi aikaa. Lisäksi en ole toivonut mitään joululahjoja, joten tämä voisi olla minun ainoa joululahjani. Syitä olisi vielä vaikka kuinka paljon, mutta vähemmän on enemmän perusteluissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä aloitus!

   Poista
  2. Ja kirja lähtee valkeakuu nimimerkille. Postitan heti kirjan kunhan saan niitä itselleni. Osoitteen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen lessismorefinland@gmail.com.

   Poista