sunnuntai 10. elokuuta 2014

Etsitään koelukijoita

Moi kaikille.

Nyt teillä jokaisella on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kirjantekoon. Etsin koelukijoita ensimmäisen kirjani eri osioita varten. Toiveissani olisi löytää 3-5 koelukijaa jotka antaisivat palautetta kirjasta. Kirjassa on 9 osaa joista ensimmäinen on johdanto ja seitsemän muuta ovat oma kokonaisuutensa ja näiden lisäksi on vielä loppusanat jotka ovat suhteellisen lyhyet. Toivoisin jokaisen koelukijan lukevan ainakin yhden osion. Kirjassa on seuraavat osiot:

 1. Johdanto
 2. Vähemmän on enemmän ajattelu
 3. Vähemmän on enemmän tekeminen
 4. Vähemmän on enemmän ajassa
 5. Vähemmän on enemmän rahassa
 6. Vähemmän on enemmän Ihmissuhteissa
 7. Vähemmän on enemmän hyvinvoinnissa
 8. Vähemmän on enemmän strategia
 9. Loppusanat

Toiveena olisi, että jokainen koelukija valitsisi itselleen mieluisimmat vaihtoehdot eri osioista. Niitä voi valita yhden tai useamman, mutta yksikin riittää. Koko kirjaa en tule tekijänoikeudellisista syistä antamaan luettavaksi ennen kuin olen saanut sen julkaisukelpoiseksi. Koelukijoille en voi juurikaan rahallista korvausta antaa, mutta he saavat koko kirjan ennen sen julkaisemista omakseen.

Minulla on joitakin vaatimuksia koelukijoille:

 1. Suomen kielen taito
 2. Oman nimen käyttö
 3. He eivät ole kavereitani.
 4. He pyrkivät kriittiseen ajatteluun (eivät ole yhden asian ihmisiä) Tätä on minun vaikea havainnoida, joten toivon mahdollisen koelukijan olevan rehellinen asian suhteen.

Mikäli sinua kiinnostaa osallistua tähän projektiin koelukijan ominaisuudessa niin laita minulle vapaamuotoinen hakemus missä kerrot lyhyesti itsestäsi. Minua ei kiinnosta tittelit eikä tutkinnot, joten niillä ei ole väliä. Tämän lisäksi toivoisin, että laitatte osiot johonkin tärkeysjärjestykseen sen mukaan mitä haluatte lukea kirjasta. Ei ole pakko laittaa kuin se yksi ja ainut kiinnostava osio, mutta voi laittaa useammankin. Jos halukkaita tulee yli viisi tai kaikki haluavat lukea jotkin tietyt osiot niin silloin minun on pakko yrittää arvioida teitä jotenkin. Pidän sitä epätodennäköisenä, mutta mistä sitä koskaan tietää.

Luen kaikki hakemukset ja vastaan niihin kaikkiin mikäli ei niitä ei tule monia kymmeniä. Pyytäisin vastaukset 31.8 mennessä sähköpostiini: lessismorefinland@gmail.com. Tarkoitus on lähettää 7.9 mennessä vastaukset kaikille hakijoille ja sen jälkeen neuvotella heidän kanssa siitä kuinka kauan kukin tarvitsee oman osionsa lukaisemiseeen ja kritiikin antamiseen. Oma oletukseni on se, että kaikki olisi valmista syyskuun loppuun mennessä, mutta se ei ole ehdoton deadline koelukijoille.

-TT

PS: Lisäinformaatiota voi pyytää samasta sähköpostiosoitteesta mikäli siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti