sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vuoden parhaat 2011

Hei taas.

Ja taas on jälleen kerran puolueellinen ja surkea raati valinnut vuoden 2011 parhaat suoritukset. Palkintona kaikkien kategorioiden ”voittajille” mainetta ja kunnia tai pikemminkin kunnia on jo mennyt, mutta maine vaan kasvaa. Mainittakoon nyt aiemmista vuosista poiketen ei ole löytynyt vuoden känniä eikä darraa vaan jotain ihan muuta. Pitemmittä paskanjauhamisilta siirrytään asiaan:

Vuoden Urpå: Tämä titteli menee niille kaikille, jotka ostivat Paavo Väyrysen vaalimukin itselleen.

Vuoden vittuilija: Tämä titteli taas menee kaikile jotka ostivat ”Paven” mukin kavereilleen.

Vuoden jäynä: Tämä menee eräälle blogin vakilukijoista. Kyseessä on ”Etelä-Hellsinkiläisessä” hotellissa tapahtunut puhelu jossa vakilukija soittaa toiseen huoneeseen kavereilleen ja sanoo, että olis tyttöjä tarjolla. Jostain syystä juuri tämän puhelun aikana on iföönin videokamera päällä ja toiseessa huoneessa olevien kavereiden reaktio olikin sitten helvetin hauska, kun mentiin toiseen huoneeseen niin jätkät ihan liekeissä sanoo tosissaan meille kun tullaan sisään, että nyt olis mahdollisuus tilata naisia :) Ei kuulosta niin hauskalta jäynältä, mutta paikallolleille toimi kyl jumalattoman hyvin.

Vuoden demonstraatio: Opetettiin jussina Belgialaisvieraille kuinka pelataan pesäpalloa harjan varrella ja tyhjällä mehutölkillä.

Vuoden testioperaatio: Oli samana jussina, kun testattiin toimiiko promillemittari kunnolla niin pistettiin allekirjoittanut juomaan bisseä yli vuorokauden tauon jälkeen. Mii laikii!!

Vuoden mamis: Osku-sedälle menee tämä titteli, kun ei suostunut uno-korttipelissä juoksemaan alasti talon ympäri kuten rangaistus kuuluu jäädessä kiinni kusettamisesta.

Vuoden junailija: Tämä menee Figolle joka pohjanmaalla ei erottanut pohjoista etelästä vai miten se ny meni? ”Voittaja” voi itse kertoa saavutuksestaan omin sanoin näin tahtoessaan.

Vuoden paskin naapuri: Titteli menee sille naapurille Riihimäessä joka kehtasi salata oman wlaninsa. Suorastaan sikamaista käytöstä josta eräs vuoden parkkipirkon saaneen tittelin omistaja on kärsinyt.

Tässä surkean ja puolueellisen raadin päätökset tällä kertaa!! Jos jollakin teistä on suurempia saavutuksia viime vuodelta niin saa vapaasti kommentoida tätä kirjoitusta!!

- TT

1 kommentti:

  1. Kiitokset jälleen kerran arvon raadille vuoden parhaista!


    Työmatkalla Seinäjoen rautatieasemalla ei kannata puhua työpuhelua ja juosta muiden perässä mikäli haluaa oikeaan junaan ja ajoissa Vaasaan.
    - matkustaja konnarille paikallisjunassa: mihin aikaan me ollaankaan Vaasassa?
    - konnari: TÄÄ JUNA MENEE JYVÄSKYLÄÄN!
    - m V***u
    - k. Alavudella sitten pois junasta.
    - m. koskas seuraava menee takasin seinäjoelle?
    - k. puolentoista tunnin päästä.
    - m. V***u.

    Asemalla soitto 020202 ja Alavudelta paikallinen pirssi alle...

    nimim. kiiressä väärä paikallisjuna

    VastaaPoista