tiistai 10. kesäkuuta 2014

15. Askel Mieti itse miksi tämä askel askeleelta ohjelma on kestänyt näin pitkään?

 
Ennen kuin menemme tämän askeleen kimppuun on syytä muistaa, että kannattaa käydä kaikki edelliset askeleet tätä ennen läpi. Linkit löytyvät alapuolelta:

1.Askel
5.Askel
6. Askel
7. Askel
8. Askel
9. Askel
10 Askel
11 Askel
12. Askel
13 Askel
14. Askel


Ja sitten itse asiaan. Tällä kertaa teidän tehtävänne on miettiä miksi tämän koko ohjelman julkaisu on kestänyt noin kolme ja puoli kuukautta sen sijaan, että olisin julkaissut päivittäin uuden askeleen? Viimeinen kirjoitus tähän ohjelmaan liittyen tulee ensi viikolla. Siihen on kaksi hyvin olennaista syytä joista toivon teidän pystyvän selvittämään itsellenne ainakin toisen. Toisen syyn näistä olen kertonut jo aiemmin, mutta en ole varma onko viesti tullut perille vai ei. Toista asiaa en muistaakseni ole maininnut ainakaan suoraan, mutta en ole ihan sataprosenttisen varma siitä. Mainittakoon sen verran, että kumpikaan syistä ei ole ollut tarve keksiä jotain lyhyttä blogintäytettä ollessani ulkomailla kirjoittamassa kirjaa. En tosin voi kiistää sitä tosiasiaa, että tämän ohjelman julkaiseminen on helpottanut kirjoittamisprosessejani.

Palaan tähän samaan asiaan ensi viikolla. Jos joku haluaa jakaa vastaukset kommentoimalla vaikka tätä kirjoitusta niin antaa palaa vaan! En tosin vahvista tai kiellä vastauksia ennen ensi viikkoa.

Onnistumisen iloa!

-TT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti