maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kypros – erityis- vai ennakkotapaus?

Historiasta opimme ettemme opi historiasta mitään totesi joskus joku mua paljon viisaampi kaveri tai sitten tämä viisaus on joku Aku Ankka flashbäkki mikä on vain jäänyt hyvin mieleen. Oli miten oli niin ainakin minulle tämä soppa alkaa olla jo liian hapanta enää saadakseni mitään positiivisia ajatuksia tästä eurokraattien sekoilusta. Voidaan tietysti miettiä sitä, että oliko tämä päätös vain ainutkertainen joka johtuu erityisolosuhteista vai varoituslaukaus kohti omaisuuden pakkososialisointia joka sitten aikanaan tulee tapahtumaan myös täällä Suomessakin?

Niille jotka ovat olleet uutispimennossa niin Kyproslaiset pankit on tarkoitus pelastaa ESM-rahoilla ja tämän tuen ehdoiksi joutuvat tallettajat luopumaan niin sanottuna kertaverona osan kaikista pankkitalletuksistaan. Tämä kertavero johtuu ainakin niin sanottujen virallisten totuuksien mukaan siitä, että maa on ollut niin sanottu veroparatiisi ja mitä ilmeisimmin myös ainakin venäläismafian rahanpesupaikka. Itse kyllä hyvin ymmärrän, että rahanpesijät joutuvat maksamaan osan rahoistaan pois, mutta eikö siihen muka ole muuta tapaa? Rahanpesijöillehän tämä pikkuvero on niin sanottuja murusia siitä hyödystä jonka he ovat saaneet. Kuitenkin on huomioitava, että on myös niin sanottuja rehellisiä kansalaisia jotka ovat säästäneet vuosikymmeniä pienistä rahoistaan jotka inflaatio on sitten syönyt pikkuhiljaa. Jos haluaa pikkuhiljaa sitten käsitellä asiaa tarkemmin niin tämä on eurostoliiton tekemä laillinen ryöstö tavalliselta tallettajalta josta hyötyvät erityisesti pankkiirit ja rahanpesijät. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että mikäli tämä asia menee läpi voidaan kansalaisilta tästä lähin ryöstää ihan mitä tahansa omaisuutta ”yleisen hyvän” vuoksi, kun koneisto ja pankkiirit sitten taas ovat vuosien saatossa tienanneet muiden kustannuksella suuret summat rahaa. Käytännössähän tämä päätös siis tuhoaa ainakin viimeisen illuusion talletusturvasta 100 000€:n saakka jokaisessa Euromaassa. Suomessa tämä talletuspuskuri joka on kerätty taitaa vastata paria prosenttia kaikista käteisvaroista eli konkurssien sattuessa siis tallettajat saavat jokaisesta sadastatuhannesta Eurostansa parituhatta takaisin.

Pidän tätä sellaisena päätöksenä ettei voi enää olettaa minkään omaisuuserän olevan turvassa täällä Suomessakaan niin pitkään kuin kuulumme tähän Eurostoliiton ihmeelliseen yhteisöön josta jopa Stalinkin alkaisi pikkuhiljaa olla kateellinen pankkiireille ja järjestelmää ylläpitäville virkamiehille. Ihmettelen mikäli tästä ei ala seuraamaan talletuspakoa muissa välimeren maissa joissa ollaan ihan yhtä lailla paskat housussa velkojen suhteen kuin esimerkiksi Kreikassa. Vaikka en usko Suomen olevan heti siinä tilanteessa, että meidän varojamme alettaisiin pankkitileiltämme sosialisoimaan tai muuta omaisuutta viemään niin tämän päätöksen jälkeen pidän sitäkin jo todennäköisenä keskipitkällä aikavälillä mikäli Euroalue pysyy vielä muutaman vuoden kasassa. Tästä voi seurata, vaikka minkälainen katastrofi tahansa, sillä ihmisten usko tähän touhuun alkaa pikkuhiljaa olla mennyttä. Toisaalta en tiedä mihin voi rahansa tai omaisuutensa pistää, jotta ne ovat enää tämän jälkeen turvassa pidemmällä tähtäimellä?

Itse olen hyvin pitkään ollut Euromyönteinen, mutta kyllä viimeiset pari vuotta ovat kyllä saaneet minut kääntymään hyvin pahasti Eurostoliiton vastaiseksi enkä enää usko mielipiteen siitä mihinkään muuttuvan ja toivon koko paskan hajoavan mahdollisimman nopeasti käsiin. Ihan mikä tahansa muu vaihtoehto alkaa houkutella enemmän kuin tämä Eurokommunismin omaisuuksien pakkososialisointi. Toisaalta kyllä tämä kehitys olisi pitänyt havaita jo aikaisemmin, mutta olen ollut hyvin pitkälti luottavainen ettei verorahojen siirtoa noihin lähimeren maihin tapahtuisi. Jos joku luulee ettei tämä ole mahdollista tapahtua täällä pohjolassa niin kannattaa ihan vakavasti miettiä sitä, että mikä noita meidän poliitikkoja enää estää kun kerran on jo pää saatu auki tämän asian suhteen? Tietysti voi olla ettei näin tapahdu, mutta en löisi kyllä sen puolesta vetoa, kun näkee valtion velkaantuvan joka vuosi kymmenen miljardia lisää hallituksien harrastellessa ja puuhastellessa budjettien tekoa. Tämäkin vain vähentää omaa motivaatioitani tienata enemmän rahaa, jotta nämä turhantoimittajat voivat jakaa sitä omille etupiireillensä tämän maan suunnatessa kohti konkurssia ja ihmisten omaisuuden pakkososialisointia josta Kyprokselta saatiin nyt sitten esimakua tulevasta. Joku voi sitten ihmetellä miksi tätä omaisuutta sitten yritän kerätä lisää niin sitä onkin itsekin syytä taas ruveta ihmettelemään. Ehkä jossain takaraivossani kuitenkin kytee usko siihen ettei tämä eurokommunismi pysy enää kauaa pystyssä ja tienatut rahani pysyvät edes jotenkin turvassa. En olisi hirveän yllättynyt mikäli tämä päätös alkaisi olla viimeinen naula Euroalueen arkkuun, koska tämän jälkeen Eurovastaiset puolueet tulevat keräämään kaikki äänet seuraavissa vaaleissa. Kreikkakin oli vaan ”yksittäistapaus” eikä sen jälkeen pitänyt enää sosialisoida suomalaisten rahaa ulkomaille. No mites siinä on sitten käynytkin? Ovatko suomalaiset veronmaksajat siirtyneet välimeren velkaantuneiden valtioiden pankkiautomaateiksi? Uskooko joku ettei tämä varallisuuksien siirto täältä pohjolasta jatku enää kauan? Oma näkemykseni on se, että paras ratkaisu on nopea konkurssi ja kaaos josta seuraa sitten ennemmin tai myöhemmin uusi nousu, koska niin on käynyt aina ennenkin. Hidasta kuolemaa on niin helvetin vittumaista katsella vierestä.

Ehkä tämä vitutus tästä laantuu ja palaan normaaliin päiväjärjestykseen sitten seuraavassa kirjoituksessa. Ei tämä tietysti ole mikään maailmanloppu enkä itse ole vielä mitään menettänyt, mutta huonolta näyttää kun katsoo vähänkin pidemmälle tulevaisuuteen.

Hyvää viikkoa kaikille!

-TT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti