lauantai 16. kesäkuuta 2012

Luovuta-tavara-päivässä-haaste osa 2

Moi.

On taas tullut aika päivittää hieman luovuta-tavara-päivässä-haastetta, sillä olen suorittanut taas jonkinlaisen puhdistumisrituaalin. Se oli parin tunnin urakka kaiken kaikkiaan. Nopeamminkin olisin tietysti voinut suoriutua, mutta tekemiseni ei ollut hirveän tehokasta. Selkeä huomio asiasta on kuitenkin se, että tuli taas hieman lisää tilaa ja huomattua kuinka paljon kaikkea roskaa sitä onnistuukin keräämään vuosien varrella. Seuraavassa taas lista luovutetuista tavaroista:

20 Sukkaa. Tämä on uskomaton määrä turhia sukkia, sillä suurin osa niistä oli joko kulahtaneita tai sitten muuten vaan paria vailla olevia tummia sukkia joita on kerääntynyt hyvinkin pitkään vaatekaappiin.

Hikinauha.
Pyöräilyhousut. Käytännössä käyttämättömät, mutta kuitenkin turhat.
Vyölaukku. (Turisti!!)
Shortsit jotka hankittu noin 15 vuotta sitten
9 t-paitaa.
paita
DVD
Solmio
lakki mallia SA-INT. Joka jotenkin tarttui mukaan armeijan leivistä.
sykemittarikotelo joka jäänyt hajonneen sykemittarin jäljiltä.
liivit.
Seksintappajat eli toiselta nimeltään pitkät faagerit.
bokserit 2kpl
hajonneet nahkahanskat.

Eli yhteensä 43 kappaletta turhia tavaroita jotka ovat DVD:tä lukuunottamatta löydetty vaatekaapista.

Onkos muita vapaaehtoisia tavaroiden luovuttajia? Junnu taisi ainakin luvata osallistua, mutta löytyykö muita? Suosittelen tätä rituaalia, vaikka edes vuoden välein, jos ei useammin sitä halua tehdä.

Viimeinen varsinainen blogikirjoitus ennen Espanjan reissua tulee joko huomenna sunnuntaina tai maanantaina ja se on kirja-arvostelua Kim Lindströmin kirjasta vaurastu arvo-osakkeilla joka herätti allekirjoittaneella aika ristiriitaisia ajatuksia, mutta siitä lisää sitten kun sen aika on.

-TT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti